MIAU#7 MIAU#6 MIAU#5 MIAU#4 MIAU#3 MIAU#2 MIAU#1
Descarregar CATALÈG MIAU 2013-2014
Hola amics, després de set vides la Miau reposa per tornar a celebrar-se el proper 2016. Durant les set edicions que ens acompanyen hem assolit reptes de llarg recorregut com la recuperació de Santa Esperança i hem disfrutat de magnífics projectes artístics que ens conviden a revalorar el patrimoni termal calderí. Enguany volem evitar caure en la repetició i ens proposem reenfocar la Miau cap a nous horitzons per seguir explorant les relaciones entre l'art, l'espai termal i les persones. Ja tenim en ment noves idees però ens cal una mica més de temps per consolidar-les. Així que la MIAU entra en procés d'hivernació i fent run-run com els gats quan dormen segueix activa més que mai. A partir del proper gener 2016 rebreu notícies sobre la MIAU que està per venir. Amics, artistes, participants, públic, ... us esperem a la mostra 2016 amb moltíssimes ganes! I no dubteu en escriure'ns per qualsevol proposta o suggeriment.
 
 
La MIAU és un projecte de dinamització sociocultural que fomenta la participació creativa d'agents locals a partir de projectes artístics i col·laboratius a l'espai públic. La MIAU és un art reivindicatiu i de compromís que intensifica la relació entre els espais i les persones. La MIAU és una eina espacial alternativa per a gaudir i reinventar els usos d'espais associats a l'aigua termal: en desús, oblidats o en procés de reconversió. La MIAU és un procés que crea sinergies entre diferents agents contribuint a fer xarxa, emancipar i de-centralitzar projectes culturals en àmbit metropolità i perifèric.
 
La MIAU és la Mostra Internacional d'Art Urbà de Caldes de Montbui que presenta pràctiques artístiques contextuals i d'art comunitari per qüestionar i repensar el principal eix conductor que dóna sentit a la mostra: el fet termal i els usos associats als safareigs públics. Durant tot un dia, aquest art efímer i de compromís posa en escena projectes que treballen l'aigua termal a partir de conceptes com la memòria, la intensificació de relacions entre persones, el donar veu a grups invisibilitzats, la transferència d'històries de vida i de sabers quotidians, el redescobriment del patrimoni, la qüestió de gènere, la mobilitat sostenible i la re-invenció d'usos tot contribuint a la inclusió de diferents col·lectius locals i revertint la mirada del públic participant que es converteix en usuari actiu dels espais de la mostra. La MIAU deixa una porta oberta a noves possibilitats d'ús públic de l'aigua termal que per tradició local ve marcada per la gestió privatitzada, organitzant per aquest motiu un bany termal comunitari nocturn en un dels safareigs com a festa de clausura.

 

Llicència de Creative Commons

MIAU Mostra Internacional d'Art Urbà de Caldes de Montbui
està subjecta a una llicència de Creative Commons

 
L’organització de la MIAU està composada pel Museu Thermalia (Anna Monleón i Helena Pielias)
juntament amb dos comissaris independents: Mississippi Produccions (Marta Serra i Vicenç Ferreres) formant *MIAU CREW* productions