JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’OLLA I LA CALDERA – CUINA ROMANA
Del 14 de març al 5 d’abril els restaurants de Caldes ens ofereixen menús de cuina romana a 20€ amb pa, vi, aigua, cafè i IVA inclòs.
Cafè del Centre Cooperativa
Tel. 625 807 490
Amanida de favetes amb raïm, bacallà esqueixat i vinagreta de mel
Pollastre confitat, farcit de mató, figues i nous, amb reducció del suc i vi negre
Pera impregnada amb vi afruitat i escuma de llet merengada
Càmping El Pasqualet
Tel. 93 865 46 95
Timbalets de pa torrat, tomàquet, all i formatge curat
Xai al forn amb naps i herbes aromàtiques
Iogurt natural amb melmelada de fruits vermells
El Remei
Tel. 93 865 00 02
Sopa de ceba i farigola
Garró de porc amb mostassa
Flam de fruits secs
Hotel Balneari Broquetas
Tel. 93 865 01 00
Graellada de verdures amb oli de romaní
Salmó amb anet
Copa de iogurt amb macedònia de fruites
Hotel Balneari Termes Victòria
Tel. 93 865 01 50
Boletes de formatge de cabra i nous amb vinagreta antiga
Caldeo de la cúria (caldo especiat amb herbes del Farell)
Estofat de conill amb cebetes, panses sultanes i vi de Marsala
Pomes d’Alexandria
La Rectoria
Tel. 93 865 01 97
Tast de vi calent amb mel
Cigrons amanits a l’estil romà
Pollastre amb reducció d’herbes, dàtils i mel
Formatge fresc amb poma i mel
Lounge Bourg & Gintònic
Tel. 93 865 41 00
Amanida romana del Burg
La nostra burg especial de carxofes
Pastís de formatge
Na Madrona
Tel. 93 862 68 31
Crema de verdures amb cereals torrats i oli d’oliva
Pollastre amb figues
Iogurt natural amb mel i fruits secs
Robert de Nola
Tel. 93 865 40 47
Olives amb herbes i all
Torrades de pa pla amb garum de carxofa i anxova
Crema de carabassa amb oli verd d’alfàbrega i esfilagarsat d’ou dur
Estofat de porc amb figues
Flam dolç amb pebre i mel
Begudes: cervesa artesana, vi especiat i aquamelis
Rosset
Tel. 93 865 35 31
Sopa de farigola del Farell
Senglar amb poma
Mató de Caldes amb mel i nous