Una aventura familiar al cor del patrimoni local de Caldes de Montbui.

Descobreix Caldes de Montbui a través d’un joc. Una experiència única per explorar els racons més fascinants de la nostra localitat i les seves aigües termals.

Un joc per descobrir la Font del Lleó i les Termes Romanes.

Una aventura familiar que us convida a visitar la Font del Lleó i les antigues termes romanes mentre descobriu el secret de les aigües termals que han atret gent durant segles.

Viviu l’experiència d’elaborar un ungüent inspirat en l’època romana utilitzant els materials que us proporciona el Museu Thermalia. Amb l’ajuda dels vostres companys d’aventura, haureu de barrejar ingredients, seguint la recepta i demostrar la vostra habilitat per aconseguir l’ungüent perfecte.

Esteu preparats per viatjar en el temps i embarcar-vos en aquesta emocionant experiència que combina aigua termal, història, patrimoni i diversió en família?

Un joc per realitzar al voltant dels safaretjos termals de Caldes de Montbui.

Us convidem a endinsar-vos en una emocionant aventura a través del nostre poble, explorant el fascinant llegat dels safaretjos termals i la importància de les bugaderes en la nostra història.

En aquest joc únic, tindreu l’oportunitat de descobrir el patrimoni termal de la nostra localitat d’una manera divertida. Seguiu les passes de les intrèpides bugaderes, que tradicionalment han dut a terme la tasca vital de netejar i rentar la roba de tota la comunitat.

L’auca del safareig us motiva a començar un viatge que us transportarà a un món ple d’experiències d’altres èpoques, representant la vida quotidiana en aquest lloc històric. Amb cada vinyeta llegida us convertireu en veritables experts del safareig termal. Equipats amb els estris necessaris aprendreu com rentaven la roba les bugaderes mentre descobriu anècdotes fascinants sobre la vida al safareig.

Jugueu amb la família o amics, el Joc del Safareig Termal ofereix diversió per a totes les edats i és una manera única de connectar amb el passat de la nostra comunitat. Aprofiteu aquesta oportunitat per crear records inoblidables en família mentre exploreu el ric patrimoni que ens envolta.

Descobreix el nostre poble d’una manera diferent i única, jugant al Joc del Safareig Termal!

Fes la teva reserva al telèfon 93 865 41 40 o al correu electrònic thermalia@caldesdemontbui.cat


Els preus d’aquestes experiències:

Joc Ungüent Romà: 3€

Joc Safareig infant: 5€

Joc Safareig adult: 8€

Joc combinat infant: 7€

Joc combinat adult: 10€