JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’OLLA I LA CALDERA – CUINA ROMANA

DÍPTIC+PASSAMÀ_VISUAL_2015.indd

Del 14 de març al 5 d’abril els restaurants de Caldes ens ofereixen menús de cuina romana a 20€ amb pa, vi, aigua, cafè i IVA inclòs.

Cafè del Centre Cooperativa

Tel. 625 807 490

Amanida de favetes amb raïm, bacallà esqueixat i vinagreta de mel

Pollastre confitat, farcit de mató, figues i nous, amb reducció del suc i vi negre

Pera impregnada amb vi afruitat i escuma de llet merengada

Càmping El Pasqualet

Tel. 93 865 46 95

Timbalets de pa torrat, tomàquet, all i formatge curat

Xai al forn amb naps i herbes aromàtiques

Iogurt natural amb melmelada de fruits vermells

El Remei

Tel. 93 865 00 02

Sopa de ceba i farigola

Garró de porc amb mostassa

Flam de fruits secs

Hotel Balneari Broquetas

Tel. 93 865 01 00

Graellada de verdures amb oli de romaní

Salmó amb anet

Copa de iogurt amb macedònia de fruites

Hotel Balneari Termes Victòria

Tel. 93 865 01 50

Boletes de formatge de cabra i nous amb vinagreta antiga

Caldeo de la cúria (caldo especiat amb herbes del Farell)

Estofat de conill amb cebetes, panses sultanes i vi de Marsala

Pomes d’Alexandria

La Rectoria

Tel. 93 865 01 97

Tast de vi calent amb mel

Cigrons amanits a l’estil romà

Pollastre amb reducció d’herbes, dàtils i mel

Formatge fresc amb poma i mel

Lounge Bourg & Gintònic

Tel. 93 865 41 00

Amanida romana del Burg

La nostra burg especial de carxofes

Pastís de formatge

Na Madrona

Tel. 93 862 68 31

Crema de verdures amb cereals torrats i oli d’oliva

Pollastre amb figues

Iogurt natural amb mel i fruits secs

Robert de Nola

Tel. 93 865 40 47

Olives amb herbes i all

Torrades de pa pla amb garum de carxofa i anxova

Crema de carabassa amb oli verd d’alfàbrega i esfilagarsat d’ou dur

Estofat de porc amb figues

Flam dolç amb pebre i mel

Begudes: cervesa artesana, vi especiat i aquamelis

Rosset

Tel. 93 865 35 31

Sopa de farigola del Farell

Senglar amb poma

Mató de Caldes amb mel i nous