Requisits Botiga d’Art Thermalia

I. DOCUMENTACIÓ.

 Per a optar a formar part de la botiga d’Art de Thermalia en aquesta 2a edició, cal que els interessats, que no participin a la primera edició, presentin un dossier en format digital a thermalia@caldesdemontbui.cat amb la següent documentació:

  • 10 fotografies en bona qualitat d’obres recents

  • Breu Currículum Artístic (màxim DIN-A4, lletra Arial 12)

  • Fotografia de l’artista en bona qualitat (que no sigui de carnet)

Els participants seleccionats a la primera edició hauran d’expressar la seva intenció de tornar a participar i servirà el que tenen actualment en venda a la botiga com a dossier.

 II.DATA DE PRESENTACIÓ.

 La data límit per entregar aquest material és el 10 de juny de 2014.

 III.CRITERIS DE SELECCIÓ.

 En cada edició, se seleccionaran un màxim de 16 artistes (14 obra no escultòrica) que exposaran a la botiga d’Art de Thermalia durant un any. La selecció d’artistes anirà a càrrec d’un comissari extern, en aquesta edició el comissari és en Màrius Gómez (http://www.espaigarum.es). El comissari seleccionarà les propostes en funció de criteris com el d’afavorir que hi hagi estils diversos i diferents tècniques, qüestions com qualitat o de currículum artístic no influiran necessàriament en la selecció, per tal d’afavorir la coexistència d’artistes novells amb artistes de caire més professional.

 Un cop seleccionats, els artistes disposaran d’un marge de tres mesos per entregar: 21 obres els artistes que treballin obra no escultòrica, i 10 els artistes que facin obra escultòrica.

 Els detalls de l’entrega d’obra es concretaran amb els artistes seleccionats.

3 respostes

Trackbacks i pingbacks

  1. Vanessa Smith ha dit:

    I liked your blog very much.

    I want to thank you for the contribution.

  2. Gregory Smith ha dit:

    I love your blog

    I have read this article and enjoyed it

Els comentaris estàn tancats.