EXPOSICIÓ SALA DELGER · ‘Emocions’ de Natalie Koch

Malgrat les diferents nacionalitats o cultures, els éssers humans tenim una cosa en comú, els sentiments i les emocions.
La nostàlgia, la melancolia, l’amor, el dolor, l’alegria…

Aquestes emocions són un retrat que llegim als nostres rostres, la natura dels pensaments subtils i el significat de l’ésser humà.

Es repeteix un anhel d’impressionisme, d’una emoció de la natura. Aquesta metamorfosi que representa la implementació de l’estat d’ànim, la força o la lleugeresa en la natura.

Una exposició de: Natalie Koch Buklanova.


Natalie Koch Buklanova. Pintora, arquitecta i pedagoga artística nascuda a Rússia, és una ciutadana mundial, havent viscut a diversos països: Rússia, Alemanya, França, Luxemburg, Catalunya. Sempre ha tingut curiositat per les diferents cultures i la seva bellesa. La seva formació sempre ha estat lligada al món de l’art i la pedagogia artística, ha realitzat diverses exposicions a diversos països i aquesta vegada ens apropa al seu art a Caldes de Montbui a la Sala Delger. I com ella sempre diu: “Al final del camí entenem que les arrels es troben on està la nostra pròpia ànima, on cadascú de nosaltres ha deixat el cor. Sempre tornem al lloc de l’amor.”

Horaris:

Inauguració dia 7/06/2024 a les 20h.

Dilluns, dimarts, divendres, dissabte: 11 a 13.30h i de 17 a 20h

Diumenge: 11 a 13.30h

Festiu de Sant Joan 24/06/24 d’11 a 13.30h i de 18 a 20h.

(Tancat dimecres i dijous)